Rekonstrukcija cevovoda u Rafineriji nafte Pančevo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2011, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekonstrukcija cevovoda u Rafineriji nafte Pančevo

PANČEVO -

Izradom 85 odsto novih cevi i montažom 10 odsto cevi i spojeva, rekonstrukcija cevovoda Rafinerije nafte Pančevo ušla je u narednu fazu projekta čiji se završetak očekuje do jula 2012, izjavio je generalni menadžer kompanije "BMR grupa" iz Šapca Petar Jakšić.

Posao vredan 27 miliona evra, u saradnji sa italijanskim partnerom SIM iz Sirakuze, trenutno upošljava 280 radnika i 75 tehničara i inženjera, a uskoro se očekuje angažovanje još oko 150 novih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << radnika, saopštila je "BMR grupa".

Kompanija BMR (Bau-montage und Rohrleitungsbau) osnovana je pre dve i po decenije u gradu Buhkirhen, u Austriji, a "BMR grupa" u Šapcu postoji od 2003, odakle pokriva tržište istočne Evrope.

Trenutno u svojim predstavništvima "BMR grupa" zapošljava oko 600 radnika, a specijalizovana je za proizvodnju i montažu cevovoda, čeličnih konstrukcija i opreme.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Rekonstrukcija Rafinerije nafte Pančevo

Izvor: Economy.rs, 03.Dec.2011

Izradom 85 odsto novih cevi, i montažom 10 odsto cevi i spojeva rekonstrukcija cevovoda Rafinerije nafte Pančevo ušla je u narednu fazu projekta čiji se završetak očekuje do jula 2012. godine – izjavio je Petar Jakšić, generalni menadžer kompanije BMR group iz Šapca.

Nastavak na Economy.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.