Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Jan.2017, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reke i dalje nisu plovne, železnički i avio saobraćaj bez problema

Reke u Srbiji i dalje su neprohodne zbog leda, a avio i železnički saobraćaj odvijaju se bez problema, saopštilo je jutros Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Plovidba je zbog leda obustavljena na Tisi, kanalu Dunav-Tisa-Dunav, Savi i Dunavu.

Redovna odbrana od leda proglašena je na Dunavu kod Golupca, Velikog Gradišta, Kostolca, Smedereva, Pančeva, Beograda i Novog Sada, kod Hrtkovaca i granice sa Bosnom i Hercegovinom na Savi, kao i na >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << celom toku Tise.

Ledolomac "Greben" radi na razbijanju leda između Pupinovog i Pančevačkog mosta, brod "Bor" je noćas stigao u beogradsku akvatoriju i danas se obavljaju pripreme za isplovljavanje ka Hidroelektrani Đerdap. Dva ; ledolomca iz Mađarske i dalje rade na razbijanju leda na Dunavu.

Nema značajnih problema u odvijanju železničkog sobraćaja, kako putničkog, tako i teretnog.

Jutarnji letovi na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" realizovani su prema planiranom redu letenja, a avio saobraćaj se nesmetano odvija i na aerodromu Konstantin Veliki.

Kada je reč o drumskom saobraćaju, za šlepere i kamione zabrana kretanja važi na putevima oko Novog Pazara, Sjenice, Valjeva, Šapca i oko Kopaonika.

Odrona ima na putu od Adrana do Mehovog Krša (granica sa Crnom Gorom), od Raške do administrativne linije sa Kosovom i Metohijom i od Jošaničke Banje do Kopaonika.

Put Pričevići-Pecka i dalje je neprohodan.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.