Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jun.2016, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razvodi se Nikolas Kejdž

LOS ANĐELES- Holivudski glumac Nikolas Kejdž (52) i njegova supruga Alise Kim razvode se nakon gotovo dvanaest godina braka, potvrdio je za People njegov menadžer.

Glumac, koji sa bivšom konobaricom ima 10-godišnjeg sina Kal-ela, upoznao je suprugu 2004. godine u Los Anđelesu, u jednom restoranu u kojem je radila. Samo dva mjeseca nakon upoznavanja par se zaručio, a ubrzo su se i vjenčali. Vijest o razvodu slavnog para stigla je mjesec dana uoči proslave 12. godišnjice braka.

Inače, prije Alise Kim, Kejdž je bio u kratkom braku s kćeri Elvis Prislija, Lisom Marie (48), a s prvom suprugom Patricijom Arquette (48) glumac je bio u braku šest godina.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Nikolas Kejdž se razvodi nakon 12 godina braka!

Izvor: Svet plus, 27.Jun.2016

Nikolas Kejdž i njegova supruga Alis Kim, odlučili su da se nakon 12 godina provedenih u braku razvedu...Jedan od najpopularnijih holivudskih glumaca 2004. godine upoznao je svoju suprugu Alis u jednom restoranu, gde je radila kao konobarica, a samo dva meseca od zabavljanja par se verio. Nikolas Kejdž...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.