Rat sa Vučićem po pitanju ekonomije je unapred osuđen na neuspeh

Izvor: Vesti-online.com, 04.Dec.2016, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Rat sa Vučićem po pitanju ekonomije je unapred osuđen na neuspeh"

Lider LDP Čedomir Jovanović izjavio je da je onaj koji danas dolazi u Skupštinu "da bi vodio rat sa Aleksandrom Vučićem" po pitanju ekonomije i budžeta unapred osuđen na neuspeh, jer dobri rezultati "ostaju u senci besmislica i gluposti".

Jovanović ocenjuje da to svakako nisu teme po kojima se treba upuštati u debatu sa premijerom, ali, ističe, svakako jesu neke druge, poput evropskih integracija zemlje.

Kad je reč o ekonomiji i državnoj kasi, on je istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da je ekonomska situacija direktna posledica odlučnosti Vučića da zemlju ekonomski menja i ističe da od predloženog budžeta za narednu godinu korist neće imati samo premijer, već čitavo društvo.

Prema njegovim rečima, niko ne može da spori otvaranje fabrika i dolazak investicija, da je uspeh svaki novi zaposleni, rast izvoza...

Jovanović je, u obraćanju novinarima u parlamentu, ukazao i da je dobro što je krenulo smanjenje javnog duga, ali je upozorio da to mora da ide brže, te da je to posledica neodgovorne politike zaduživanja.

On je rekao i da je deficit od 1,7 odsto dobar, a da je predloženi budžet obuhvatio zaista sve troškove zemlje, te da - što se tiče zakasnelog dolaska Predloga u parlament - treba menjati zakon koji bi to onemogućio.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.