Raspisan javni poziv za privatizaciju „Železare“

Izvor: NTV.rs, 31.Okt.2014, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspisan javni poziv za privatizaciju „Železare“

Agencija za privatizaciju raspisala je javni poziv za prikupljanje pisama o zainteresovanosti za učestvovanje u postupku privatizacije „Železare Smederevo“ d.o.o. Smederevo, objavljeno je na sajtu te agencije.
Agencija je pozvala sve zainteresovane investitore da dostave pismo o zainteresovanosti za učestvovanje u postupku privatizacije smederevske „Železare“. Odluku o raspisivanju javnog poziva za privatizaciju „Železare“ donela je u četvrtak Vlada Srbije.
Rok >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << za podnošenje pisama o zainteresovanosti je 30 dana, a pisma se mogu dostavljati poštom, elektronskom poštom ili neposrednom predajom na pisarnici Agencije. Američka kompanija „Esmark“ potvrdila je zvanično da će učestvovati na tender za kupovinu Železare.
Premijer Aleksandar Vučić izjavio je u četvrtak u Jameni da očekuje da „Železara Smederevo“ u punom kapacitetu počne sa radom u maju ili junu naredne godine, a da sve procedure budu završene do 1. februara.
 

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Smederevo: Javni poziv za privatizaciju Železare

Izvor: Šumadija Press, 31.Okt.2014

Agencija za privatizaciju raspisala je javni poziv za učešće u postupku privatizacije smederevske Železare.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.