Rasel Brend: Keti je htela da imamo seks u invalidskim kolicima

Izvor: Blic, 21.Jul.2012, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasel Brend: Keti je htela da imamo seks u invalidskim kolicima

Britanski komičar Rasel Brend gostovao je na radiju, u emisiji Hauarda Sterna. Tu je otkrio kako je njegova uskoro bivša supruga, Keti Peri, mnogo vremena provodila u invalidskim kolicima, i da je bila voljna da imaju seks dok je u njima.

Komičar se prisetio vremena kad je Keti Peri želela da pomogne osobama sa invaliditetom, pa je dosta vremena provodila u kolicima, pokušavajući da otkrije koliko je njima teško.

- Bila je veoma voljna da imamo seks, kao u pornićima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa invalidskim kolicima. Provela je 90 odsto vremena našeg braka u malim električnim kolicima - rekao je Rasel.

Komičar je prošle godine u decembru podneo papire za razvod od pevačice, zbog "nepremostivih razlika".

U istom intervjuu potvrdio je da ima novu devojku, Izabelu Bruster.

Povezane vesti: Rasel Brend napao paparaca Rasel Brend: Brak sa Keti Peri je svetinja Rasel Brend: U braku mnogo ređe upražnjavam seks Rasel Brend kao tinejdžer bio debeljuca

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Keti Peri je htela seks u invalidskim kolicima?

Izvor: medio.rs, 22.Jul.2012, 15:08

Prema tvrdnjama britanskog komičara Rasela Brenda, njegova bivša supruga Keti Peri je želela da imaju seks u invalidskim kolicima.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.