Rakovica: Čisteći pištolj upucao se u grudi

Izvor: Blic, 05.Mar.2014, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rakovica: Čisteći pištolj upucao se u grudi

Muškarac V.I. (42) teško je povređen dok je čistio pištolj oko 20 sati u Rakovici i hitno je prevezen na VMA, gde se trenutno nalazi na Odeljenju hirurgije.

U levoj zgradi na trećem spratu se dogodila nesreća

On je zadobio povrede levog plućnog krila i stanje mu je stabilno. O njegovoj operaciji biće odlučeno narednih dana, rečeno nam je u VMA.

Kako nezvanično saznajemo, nesrećni čovek je u stanu u Ulici Slavka Rodića 4a na trećem spratu, u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Rakovici, čistio pištolj koji je iznenada opalio i pogodio ga u levu stranu grudnog koša.

Policija je obavila uviđaj, istraga je u toku.





Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čistio pištolj i ranio se u grudi

Izvor: B92, 05.Mar.2014

Beograd -- Muškarac star 42 godine teško je povređen kada je pištolj koji je čistio opalio. Hitno je prevezen na VMA, gde se lekari bore za njegov život, javlja Blic...Incident se dogodio oko 20 sati u Rakovici...Kako nezvanično saznaje Blic, muškarac je čistio pištolj i upucao se u levu stranu...

Nastavak na B92...

Upucao se u grud čisteći grudi

Izvor: Vesti-online.com, 05.Mar.2014

Četrdesetdvogodišnji muškarac teško je povređen hicem iz pištolja dok ga je čistio u stanu u Beogradu, zbog čega je hitno prevezen na Vojnomedicinsku akademiju gde se lekari bore za njegov život...Čovjek se upucao u levu stranu grudnog koša, javio je "Blic"... ..Pucanj se dogodio u naselju...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.