Radovi kod Futoške menjaju trase autobusa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jul.2014, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovi kod Futoške menjaju trase autobusa

Ekipe JKP "PUT" danas počinju I fazu radova na pojačanom održavanju raskrsnice Bulevara oslobođenja, Jevrejske i Futoške ulice.

S obzirom da je reč o najprometnijoj raskrsnici u gradu, očekuju se veće saobraćajne gužve, a iz JKP Put apeluju na vozače da "iznalaženjem alternativnih pravaca i poštovanjem postavljene signalizacije maksimalno doprinesu smanjenju saobraćajne gužve na ovoj raskrsnici".

U ovoj fazi radova za saobraćaj će biti zatvoren deo ove >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << raskrsnice u dužini od oko 80 metara Jevrejske ulice iz pravca SNP-a i dužini od oko 100 metara na desnom skretanju u Bulevar oslobođenja, saopšteno je iz tog javnog preduzeća.

Kako se navodi, saobraćaj će se u ovom delu raskrsnice kretati jednom trakom Jevrejske ulice i Bulevara oslobođenja dvosmerno, što će u narednom periodu usloviti znatno smanjenje protoka saobraćaja.

Zbog radova mnoge autobuske linije menjaju trase.

Planirano je da radovi na pojačanom održavanju ove raskrsnice budu okončani do kraja avgusta meseca.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

FOTO: Počeli radovi kod Futoške pijace, kod Merkatora završeni

Izvor: Radio 021, 28.Jul.2014

Ekipe JKP "Put" počele su najavljene radove na raskrsnici kod Futoške pijace...Kako za Radio 021 objašnjava portparolka tog preduzeća Jelena Stojsavljević, radovi su malo pomereni jer je jutros obeležavan pešački prelaz na raskrsnici kod Merkatora, što je tokom vikenda bilo onemogućeno zbog...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.