Izvor: Nezavisne Novine, 05.Maj.2016, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnica kladionice prokockala 4.000 KM, pa izmislila da je opljačkana

HAN PIJESAK - Policija će nadležnom tužilaštvu podnijeti izvještaj protiv M.V, radnice sportske kladionice u Han Pijesku, a sumnjiči je da je protivpravno prisvojila 4.000 KM, a onda slagala da je opljačkana, potvrđeno je "Nezavisnim".

Klupko oko njene laži počelo je da se odmotava nakon što su policajci, tokom obilaska pozornog rejona u Željezničkoj ulici, juče oko ponoći  uočili da su vrata sportske kladionice poluotvorena, te da na podu nepomično leži  žena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />
"Tokom razgovora  ona im je izjavila da je u kladionicu ušao maskiran muškarac  koji  ju je  najvjerovatnije pištoljem udario u glavu, nakon čega je pala i izgubila svijest", saopšteno je iz CJB Istočno Sarajevo.

Ipak, na kraju su pripadnici CJB Istočno Sarajevo i Policijske stanice Han Pijesak došli do indicija i saznanja da radnica sportske kladionice lažno prijavila razbojništvo, kako bi opravdala protivpravno prisvajanje 4.000 maraka.

"Tokom kriminalističke obrade ona je priznala da je lažno prijavila razbojništvo, te da je u proteklom periodu prisvojila novac od slot aparata sportske kladionice i koristila ga za igre na sreću", rekli su za "Nezavisne" iz policije.

U toku je kompletiranje i dokumentovanje predmeta nakon čega će protiv M.V. Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo biti podnesen  odgovarajući izvještaj.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RADNICA SPORTSKE KLADIONICE MISLILA DA SE OPARI Prisvojila 2.000 evra, pa izmislila da je opljačkana

Izvor: Kurir, 05.Maj.2016

...Klupko oko njene laži počelo je da se odmotava pošto su policajci, tokom regularnog obilaska, u Železničkoj ulici, oko ponoći  uočili da su vrata sportske kladionice poluotvorena i da na podu nepomično leži žena.."Tokom razgovora ona im je izjavila da je u kladionicu ušao maskiran muškarac...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.