RUS:Prinudno sleteo avion Lufthanze

Izvor: B92, 30.Mar.2015, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUS:Prinudno sleteo avion Lufthanze

Avion "Erbas 340" aviokompanije "Lufthanza", na liniji Peking-Minhen, prinudno je danas sleteo na jekaterinburški aerodrom "Koljcovo".

Prema rečima predstavnika aerodroma Dmitrija Tjuhtina, posada je saopštila da je jednom od putnika pozlilo i da se sumnja na srčani udar.

TASS je naknadno javio da je putnik koji je doživeo infarkt smešten u jednoj od klinika u Jekaterinburgu, a RIA Novosti da je avion "Lufthanse" odleteo iz tog uralskog grada ka Minhenu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Putnik je hospitalizovan sa srčanim udarom u jednu od gradskih klinika", rečeno je TAS S-u u MUP Uralskog Federalnog Okruga.

RIA Novosti izvestila je da je kapetan, posle prijavljivanja da se jedan 68-godišnji putnik ne oseća dobro, odlučio za prinudno sletanje.

Agencije navode da je avion iz Pekinga u Jekaterinburg sleteo u 15 sati i 47 minuta po lokalnom vremenu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Baksuzna “Lufthanza”: Novo prinudno sletanje

Izvor: Mondo, 30.Mar.2015

Avion "Erbas 340" aviokompanije "Lufthansa", na liniji Peking-Minhen, prinudno je danas sleteo na jekaterinburški aerodrom "Koljcovo", izjavio je predstavnik aerodroma Dmitrij Tjuhtin...Foto: screenshot/Youtube..Prema njegovim rečima, posada je saopštila da je jednom od putnika pozlilo i da se sumnja...

Nastavak na Mondo...

JEKATERINBURG: Prinudno sleteo erbas Lufthanze

Izvor: Kurir, 30.Mar.2015

Avion nemačke kompanije leteo je na liniji Peking-Minhen..JEKATERINBURG: Avion "erbas 340" aviokompanije "Lufthanza", na liniji Peking-Minhen, prinudno je danas sleteo na jekaterinburški aerodrom "Koljcovo"...Prema rečima predstavnika aerodroma Dmitrija Tjuhtina, posada je saopštila da je jednom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.