ROKERKA IRINA ODUŠEVILA ŽIRI: Napravila si visoki napon!

Izvor: Kurir, 19.Dec.2014, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ROKERKA IRINA ODUŠEVILA ŽIRI: Napravila si visoki napon!

Struja, struja, struja, kakva struja čoveče, povikala je Leontina

Irina Jeličić nastupila je u šouu Pinkove zvezdice sa pesmom "You shook me all night long" grupe AC/DC i svojim rok nastupom zaradila svih 5 tastera što joj je omogućilo prolazak u dalji krug takmičenja.

"Struja, struja, struja, kakva struja čoveče", uzviknula je Leontina, a potom nastavila “Čekam 14 emisija da čujem ovako nešto! Visoki napon! Pravi visoki napon!"

Na Marijanino >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pitanje zašto je čekala do samog kraja, ona je rekla "Pa da vidim tenziju! Ja sam dole đuskala! Stolica je nestabilna kada je podignuta. Bolje da đuskam dok sam dole", rekla je Leontina.

"Super, energično, malo dugački solo. Izgledaš perfektno. Sva si top", poručio joj je Hari.

Goca je primetila da je Irina potpuno na svoj način donela pesmu, iako se pesma u originalu peva "vrišteći".

Na kraju joj je zahvalila jer je priredila publici takav nastup. Jelena i Milan su se složili da je sve bilo u skladu sa pesmom i sa njom samom.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.