REŠENO BRUTALNO UBISTVO U RUZVELTOVOJ ULICI: Mladić (22) na smrt brutalno pretukao skitinicu ( 44)

Izvor: Kurir, 29.Sep.2015, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REŠENO BRUTALNO UBISTVO U RUZVELTOVOJ ULICI: Mladić (22) na smrt brutalno pretukao skitinicu ( 44)

Policija privedenog mladića tereti da je sa više udaraca brutalno pretukao muškarca S.M. (44) čije telo je pronađeno u fotelji u napuštenoj zgradi.

BEOGRAD - Srpska policija uhapsila je I.N. (22) koji se sumnjiči da je sa još dve osobe juna ove godine počinio teško ubistvo.

Policija privedenog mladića tereti da je sa više udaraca brutalno pretukao muškarca S.M. (44) koga je usmrtio na mestu.

Podsetimo beogradskoj policiji krajem juna prijavljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je da je u napuštenoj zgradi u Ruzveltovoj ulici pronađen nag muškarac u fotelji. Telo su našli drugi beskućnici i odmah alarmirali policiju. Zbog stanja u kojem se telo nalazilo ono je upućeno na obdukciju, a ona je pokazala da je čovek brutalno pretučen.

Policija nastavlja rad na ovom slučaju.

(EPK)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

SMRT U RUZVELTOVOJ Rasvetljeno ubistvo u Beogradu

Izvor: Blic, 29.Sep.2015

Policija je uhapsila I. N. (22) zbog sumnje da je zajedno sa još dve osobe ubio muškarca S. M. (44), čije je telo pronađeno u junu ove godine, u napuštenoj zgradi u beogradskoj Ruzveltovoj ulici...Postoje osnovi sumnje da je I. N. naneo više udaraca ubijenom S. M. (1971), usmrtivši ga na licu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.