RAZOTKRIVANJE SAMOUBISTVA NOVINARKE: Otkriveni detalji zašto se Kristina Čabak ubila pred kamerama (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2017, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZOTKRIVANJE SAMOUBISTVA NOVINARKE: Otkriveni detalji zašto se Kristina Čabak ubila pred kamerama (VIDEO)

Kristina Čabak je usred televizijskog programa izvadila pištolj i pucala sebi u glavu

Novinarka Kristina Čabak je 15. jula 1974. godine sela u voditeljsku stolicu Kanala 40 u Sarasoti na Floridi, pozdravila gledaoce i pucala sebi u glavu.

Film "Kristina" u režiji Antonia Kamposa trebalo bi da prikaže ono što se mladoj novinarki dešavalo pre nego što je izvršila samoubistvo pred kamerama.

Prvi put se javnost u SAD susreće sa time kakve je sve Kristina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imala probleme u privatnom životu i šta ju je nagnalo na samoubistvo.

- U skladu sa politikom Kanala 40 da vam sve krvave vesti prenosimo u punom sjaju, sada ćete videti ekskluzivni prenos, pokušaja samoubistva - bile su poslednje reči Kristine pred TV kamerama pre nego što je izvukla pištolj i pucala sebi u glavu.

Kristina nije preživela pokušaj samoubistva i o njenom potezu se i danas priča.

Zna se da je bila depresivna, da nije pristajala da prenosi vesti o užasima modernog društva, ali još uvek nije do kraja razjašnjeno zašto se odlučila da poruku javnosti pošalje na tako drastičan način.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.