Putnički voz usmrtio dvoje dece

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jan.2011, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putnički voz usmrtio dvoje dece

BEOGRAD -

Na železničkom mostu preko reke Morave, nedaleko od železničke stanice Doljevac, putnički voz je danas usmrtio dvoje dece, saopštile su "Železnice Srbije".

Nesreća se dogodila u 13:35 sati a saopšteno je da su poginula deca imala devet, odnosno oko 16-17 godina i da još nisu indentifikovana.

Putnički voz saobraćao je iz Preševa za Niš i na železničkom mostu, na otvorenoj pruzi, naleteo je na dvoje mališana, koji su nakon udara poginuli na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << licu mesta, navodi se u saopštenju.

Na pruzi Niš - Preševo kasno popodne uspostavljen je železnički saobraćaj koji je bio u prekidu zbog nesreće u kojoj je poginulo dvoje dece.

Saobraćaj je bio obustavljen skoro tri sata, zbog uviđaja na licu mesta, a uspostavljen je u 16.15 minuta, saopšteno je iz "Železnica Srbije".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Decu pregazio voz dok su išla po badnjak

Izvor: Blic, 06.Jan.2011

Na železničkom mostu preko reke Morave, nedaleko od železničke stanice Doljevac, putnički voz je danas usmrtio dvoje dece, saopštile su "Železnice Srbije". ..Nesreća se dogodila u 13:35 sati u ataru sela Orljane...Saopšteno je da su poginula deca imala devet, odnosno oko 16-17 godina...Nezvanično...

Nastavak na Blic...

Braću pregazio voz dok su išli po badnjak

Izvor: Blic, 06.Jan.2011

Na železničkom mostu preko reke Morave, nedaleko od železničke stanice Doljevac, putnički voz je danas usmrtio rođenu braću Mihajla (14) i Milana (20) Marića iz sela Orljane. ..Nesreća se dogodila u 13:35 sati u ataru tog sela...U Orljanu nezvanično saznajemo da su braća išla po badnjak u...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.