Putari dežuraju cele noći zbog mogućeg snega

Izvor: Kurir, 03.Dec.2012, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putari dežuraju cele noći zbog mogućeg snega

Posebno će se pratiti kritični objekti - mostovi, nadvožnjaci i podvožnjaci, kao i veći usponi u gradu

BEOGRAD - Beogradski putari, u skladu sa prognozom meteorologa, dežuraće tokom noći, a zbog mogućih padavina posebno će se pratiti kritični objekti - mostovi, nadvožnjaci i podvožnjaci, kao i veći usponi u gradu.

Zimska služba "Beograd-puta" spremna je za predstojeću zimsku sezonu i snežne padavine, sve vozne jedinice opremljene su zimskom opremom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << a čak 85 vozila savremenim rotacionim posipačima sa opcijom "mokrog posipanja".

Ovaj vid posipanja podrazumeva mogućnost upotrebe tečnog kalcijum-hlorida, koji je efikasan i na temperaturi do minus 17 stepeni, saopštila je gradska uprava.

To preduzeće na području grada može da anagažuje 155 vozila, od čega 111 kamiona kipera, 38 multikar vozila prvenstveno za rad u sporednim ulicama i šest specijalizovanih mašina za rašišćavanje deonica sa snežnim nanosima.

Njima će pomagati 15 putarskih vozila i 24 građevinske mašine, što znači da će biti angažovane ukupno 194 vozne jedinice, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beogradski putari spremni za sneg

Izvor: Akter, 03.Dec.2012

Beogradski putari, u skladu sa prognozom meteorologa, dežuraće tokom noći, a zbog mogućih padavina posebno će se pratiti kritični objekti

Nastavak na Akter...

U pripravnosti 200 vozila

Izvor: Danas, 04.Dec.2012, 00:22

Zimska služba „Beograd-puta“ spremna je za predstojeću zimsku sezonu i najavljene snežne padavine, saopštili su iz tog komunalnog preduzeća. Posebno će, kako je navedeno, pratiti mostove, nadvožnjake, podvožnjake, kao i veće uspone u gradu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.