Pucnjava u sudnici u Frankfurtu

Izvor: B92, 24.Jan.2014, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u sudnici u Frankfurtu

Frankfurt -- Dve osobe su poginule prilikom napada u sudnici u Frankfurtu kada je jedan napadač pucao i upotrebio nož prilikom napada u sudnici.

Jedna osoba je odmah stradala, dok je druga nešto kasnije u bolnici podlegla povredama. Žrtve su imale između 45 i 50 godina.

Kako prenosi AP pozivajući se na nemačke medije, napadač je upotrebio vatreno oružje i nož prilikom napada i uhapšen je nakon kratog vremena.

U sudnici se u tom trenutku vodio proces po >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << optužbama za napad nožem na tri muškarca u autoparku u industrijskoj zoni Frnakfurta 2007. godine.

Policija je navela da je napadač 47-godišnji Avganistanac koji živi u Ešbronu, gradu blizu Frankfurta. Motivi napada za sada nisu jasni. .

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pucnjava u sudnici u Frankfurtu

Izvor: Akter, 24.Jan.2014

Prilikom napada u sudnici u Frankfurtu, jedna osoba je poginula, a jedna je povređena i u životnoj je opasnosti , saopštila je nemačka policija

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.