Pucnjava u Tekasasu, dvoje mrtvih

Izvor: B92, 25.Jun.2016, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u Tekasasu, dvoje mrtvih

Dalas -- Najmanje dvoje ljudi je ubijeno, a više njih povređeno u pucnjavi ispred plesne škole u Fort Vortu, u američkoj državi Teksas, saopštile su lokalne vlasti.

Portparol policije u Fort Vortu Danijel Segura je izjavio da su policajci izašli na lice mesta po pozivu i ispred plesne škole "Studio 74" zatekli jednu mrtvu osobu, prenela je agencija AP.

U toj pucnjavi je povređeno više osoba, koje su prebačene u bolnicu, a Segura navodi da je jedna od tih osoba >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kasnije preminula.

Istraga je u toku, navodi policija.

Na sajtu "Studija 74" se navodi da ta škola plesa "obučava pripadnike siromašnih zajednica, odnosno ljude svih godišta, sposobnosti, etničkog i socio-ekonomskog porekla".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.