Prvi kadrovi za Pravog detektiva (FOTO)

Izvor: Mondo, 24.Nov.2014, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi kadrovi za "Pravog detektiva" (FOTO)

Nedavno je potvrđeno da će Kolin Farel tumačiti jednu od glavnih uloga u drugoj sezoni HBO serije. Pogledajte kako će izgledati glumac u novim epizodama "Pravog detektiva".

Foto: YouTube

Od druge sezone serije "Pravi detektiv" publika očekuje mnogo.

Nakon velikog uspeha prve sezone, u kojoj su maestralno svoje uloge izneli Metju Mekonahi i Vudi Harelson, scenarista Nik Picolato je izjavio da će se nova sezona krimi-misteriozne drame dešavati u Kaliforniji, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ali i da ćemo u ovom izdanju "Pravog detektiva" gledati četiri centralne figure.

Očigledno da producenti "puštaju" oprečne informacije, kako bi održali interesovanje, jer je prvo najavljeno da će ćemo gledati tri glavna lika.

Farela, koji igra Reja Velkora paparaci su uhvatili kako se priprema za snimanje.

Kompletno obučen u kostim, sa detektivskom značkom za pasom i brčićima, glumac se motao oko postavljenog seta.

"Rej Velkor je detektiv, koji je imao teške periode i na privatnom i na poslovnom planu", najavljuju producenti.

Njegovog partnera, Pola Vudroa igraće glumac Tejlor Kič, dok glumica Rejčl Adams još uvek pregovara sa producentima oko toga da li će zaigrati u ovom uzbudljivom novom serijalu, čije će prve dve epizode režirati Džastin Lin.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

PRAVI DETEKTIV Prve fotografije Kolina Farela sa snimanja nove sezone serije

Izvor: Blic, 24.Nov.2014

Irski glumac Kolin Farel igraće u drugoj sezoni hit serije "Pravi detektiv", a prve fotografije sa snimanja preneli su brojni strani mediji...Kolin Farel igra brkatog detektiva Reja Velkora, rastrzanog izmeću osećanja vernosti prema šefovima u korumpiranoj policijskoj stanici i osećanja dužnosti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.