Izvor: Nezavisne Novine, 29.Apr.2016, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prstenje koje krije na hiljade misterioznih svjetova (FOTO)

Ručno izrađeno prstenje “Secret Wood“, sadrži nevjerovatne svjetove koje možete otkrivati kada ga nosite.

Uz pomoć svježeg drveta, smole i voska, dizajneri iz Kanade stvorili su unikatno prstenje koje je oličenje minijaturnih predjela, unutar providnih materijala. Prstenje se izrađuje od svježeg drveta, a teško da ćete igdje u svijetu pronaći dva ista prstena. Svaki prsten je originalan i skriva u sebi sniježne pejzaže, cvijeće, dvorce ili dijelove podvodnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << svijeta. Samo jedan prsten krije mnoga mjesta koja možete da istražujete, kamene lagune, misteriozne šume i predivne vodopade.

Ugaone površine na "stenama" vizuelno skrivaju ova mjesta, a jedini način da ih vidite jeste da okrećete prsten u različitim pravcima.

Za izradu samo jednog prstena, kanadskim dizajnerima je potrebno 4-5 nedjelja, u zavisnosti od vrste pejzaža koji predstavljaju u prstenu.

Pogledajte galeriju.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.