Problematična maćeha Lindzi Lohan završila u zatvoru

Izvor: Blic, 01.Dec.2015, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Problematična maćeha Lindzi Lohan završila u zatvoru

Novinarka Kejt Makrijana, maćeha poznate glumice, uhapšena je tokom leta za Los Anđeles zbog ometanja pilota. Ona je potom puštena uz kauciju od 25.000 dolara.

Tokom leta za Los Anđeles Kejt bila nezadovoljna mestom u avionu. Ona je zahtevala od jednog putnika da joj oslobodi mesto u prednjem delu. S obzirom da putnik odbio, novinarka je pretila da će ga udaviti.

Stjuardesa je premestila Kejt na drugo sedište, ne bi li je smirlila. Međutim, situacija se pogoršala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kada je novinarka tražila času vina. S obzirom da je već pravila probleme, stjuardesa je odbila novinarkim zahtev, što je dodatno iznerviralo Kejt.

Ona je bacila svoj telefon, nakon čega je napala stjuardesu. Putnici su reagovali, a sva buka je omela pilota.

Na aerodromu je uhapšena, te je morala da odmah preda pasoš. Dobila je žuti karton, što je federalni prekršaj, zbog kog može dobiti do 20 godina zatvora.

Kejt je u braku sa Majklom Lohanom. Par ima dvojcu sinova.

Iako je su svega godinu dana u braku, Kejt i Majkl su zbog čestih svađa i nasilja u porodici bili u rehabilitacionom centru 45 dana, nakon čega su pušteni. Međutim, oni su izgubili starateljstvo nad decom, koje mogu da viđaju uz policijsku pratnju.

Podsetimo, Majkl iz braka sa novinarkom Dejnom ima troje dece: Lindzi, Ali i Kodija Lohana.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.