Pristalice Muslimanske braće opkoljene u džamiji

Izvor: Kurir, 17.Avg.2013, 02:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pristalice Muslimanske braće opkoljene u džamiji

"Naoružani elementi pucaju na bezbednosne snage i policiju iz džamije"

KAIRO - Egipatske bezbednosne snage opkolile su džamiju Al-Fat u Kairu, gde se nalaze pristalice pokreta Muslimanska braća i obe strane optužuju jedna drugu da su odgovorne da su započele paljbu.

Pozivajući se na bezbednosne zvaničnike, agencija MENA je navela da "naoružani elementi pucaju na bezbednosne snage i policiju iz džamije".

Partija slobode i pravde svrgnutog predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Mohameda Morsija, međutim, tvrdi suprotno i apeluje da se spreči "novi masakr", prenela je agencija AFP.

Ta partija je u saopštenju navela da se "na hiljade ljudi nalazi zarobljeno u džamiji Fat" i da pucnjava traje bez prekida već više od sat vremena.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Pristalice Muslimanske braće opkoljene u džamiji

Izvor: Akter, 17.Avg.2013

Egipatske bezbednosne snage opkolile su džamiju Al-Fat u Kairu, gde se nalaze pristalice pokreta Muslimanska braća

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.