Princ traži kućicu, nude mu ormar

Izvor: Večernje novosti, 17.Mar.2015, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Princ traži kućicu, nude mu ormar

PRINC Vladimir Karađorđević obelodanio je da mu se osporavaju zakonska prava, da kao unuk Aleksandra Prvog Karađorđevića, živi na imanju svoga dede na Dedinju. - Mnogi članovi porodice Karađorđević odsedali su u kompleksu na Dedinju, ali uvek smo bili prihvatani samo kao "gosti" princa Aleksandra i njegove supruge Katarine - kaže Vladimir Karađorđević. - Čim bismo, na osnovu svojih zakonskih prava, zatražili da dobijemo sobu u kojoj bismo ostavili svoje stvari i ulazili sa svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << sopstvenim ključem, princ Aleksandar i njegova žena bi nas otvoreno i hladno odbili. Nekoliko puta sam se sastajao s njima, pokušavajući da na miran način rešimo ovaj problem. Princ Aleksandar bi, međutim, uvek počinjao da viče i da se svađa, i pritom bi mi ili okrenuo leđa i otišao ili bi odbio da razgovara o tome. Vladimir Karađorđević otkriva da mu je princ Aleksandar ponudio ormar u ostavi u kome bi mogao da drži svoje stvari i da ih uzima i iznosi svaki put kada dođe u posetu: - Razmislite o tome! U kompleksu na Dedinju postoji više od dvadeset praznih soba, a princ Aleksandar sa svojom ženom nam uskraćuje pravo da živimo na imanju koje je pripadalo našem dedi. Sa druge strane, grčka porodica princeze Katarine dolazi i odlazi. Ponašaju se kao da ceo kompleks pripada porodici Batis. Princ Vladimir je od rođaka zatražio da dobije praznu kućicu u okviru kompleksa, ali on mu je odgovorio da nikome nije dozvoljeno da tamo živi.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

SVAĐA KARAĐORĐEVIĆA: Princ Vladimir molio za sobu u dvoru, prestolonaslednik mu dao - ormar!

Izvor: Kurir, 17.Mar.2015

Nekoliko puta sam se sastajao s njima, pokušavajući da na miran način rešimo ovaj problem. Princ Aleksandar bi, međutim, uvek počinjao da viče i da se svađa, i pritom bi mi ili okrenuo leđa i otišao ili bi odbio da razgovara o tome, kaže princ Vladimir..BEOGRAD - Princ Vladimir Karađorđević...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.