Prikupljanje pomoći evakuisanoj deci

Izvor: Press, 21.Maj.2014, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prikupljanje pomoći evakuisanoj deci

Iz ovog udruženja pozivaju sve građane - prijatelje dece i mladih da u okviru svojih mogućnosti pomognu deci postradalih područja u Republici u akciji prikupljanja igračaka, knjiga, i industrijski pakovanih slatkiša.

Na osnovu obavljenih konsultacija, molimo da meke i plišane igračke ne donosite.

Akcija će trajati dokle god za njom bude bilo potrebe, a prikupljene stvari deliće se direktno deci u centrima za prihvat ugroženih u Beogradu i u porodicama >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << gde su smeštena.

Prikupljena pomoć se može doneti u prostorije Prijatelja dece Srbije koje se nalaze u Osnovnoj Školi "Drinka Pavlović" u Kosovskoj ulici 19, ili u prostorije Prijatelja dece Beograda, Dečanska 1/4.

Pre dolaska potrebno je dogovoriti se o vremenu dostavljanja pomoći, a moguće je dobiti i druge potrebne informacije na telefone 011/334 31 35, 011/334 32 47 ili 064 491 48 36.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prikupljanje pomoći evakuisanoj deci

Izvor: Akter, 21.Maj.2014

Prijatelji dece Beograda i opštinska udruženja priključuju se akciji Prijatelja dece Srbije za prikupljanje pomoći deci evakuisanoj iz poplavljenih krajeva u Srbiji

Nastavak na Akter...

Pomoć UNICEF-a za decu i porodice ugrožene od poplava

Izvor: Prva.rs, 21.Maj.2014

Osim higijenskih paketa, u kontigentu pomoći nalaze se i dve pumpe za ispumpavanje vode koje će koristiti Sektor za vanredne situacije u Srbiji, Ministarstva unutrašnjih poslova...Neposredno nakon početka vanredne situacije, UNICEF je u saradnji sa svojim partnerima mobilisao tim od 120 volontera...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.