Prijava za 500 profesionalnih vojnika ističe: Ako ispoštujete uslove, evo kolika će vam biti plata!

Izvor: Telegraf.rs, 03.Feb.2017, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijava za 500 profesionalnih vojnika ističe: Ako ispoštujete uslove, evo kolika će vam biti plata!

Mladići do 30 godina, koji su odslužili vojsku sa oružjem, u ponedeljak 13. februara, moći če da konkurišu za posao jer se otvorilo 500 mesta u Vojsci Srbije.

Vojska zapošljava 500 ljudi: Imate još samo nekoliko dana, evo koje uslove morate da ispunite



Oni koju budu primljeni zaposliće se u VS kao profesionalni vojnici. Na ovaj način bi mogli da reše problem zaposlenja i to najmanje šest meseci, sa mogućnošću produžetka do tri godine. Tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << tog perioda moći će da računaju na ne tako velike plate, ali će im radni staž biti beneficiran, zdravstveno i socijalno osiguranje i mogućnost dodatnog školovanja, prenosi Blic.

Ova radna mesta nalaze se u 19 gradova i obuhvataju narazličitij poslove.

Foto: Vojska Srbije

Plata u VS

Osnovna plata iznosi 33.500

Mogućnost uvećanja:

- Prema činu i dužnosti koju profesionalni vojnik obavlja

- U zavisnosti od uslova rada, koeficijent za posebne uslove rada

- Naknade za putne i druge troškove

- Novčane nagrade

- Priznanja i druge neonovčane nagrade

Gde se traže vojnici:

Bačka Topola, Beograd, Bujanovac, Vranje, Zaječar, Zrenjanin, Kovin, Kraljevo, Kuršumlija, Niš, Novi Pazar, Novi Sad, Obrenovac, Požega, Pančevo, Prokuplje, Raška, Sombor, Sremska Mitrovica

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prijava za profesionalnu vojsku 13. januara u kasarni "Jugovićevo"

Izvor: NoviSad.com, 03.Feb.2017

Prijavljivanje budućih profesionalnih vojnika biće održano u ponedeljak, 13. februara od 9 sati, u kasarni "Jugovićevo" u Avijatičarskoj ulici broj 24. Kandidatima su dostupna dva mesta u pešadiji, pet u oklopnim jedinicama, jedno..

Nastavak na NoviSad.com...

PROĐEŠ KONKURS, ODMAH ČIN Kako da postanete profesionalni vojnik

Izvor: Blic, 03.Feb.2017

Mladići do 30 godina, koji su odslužili vojsku sa oružjem, u ponedeljak, 13. februara, moći će da konkurišu za jedno od 500 mesta u Vojsci Srbije...Oni koji budu primljeni, zaposliće se u VS kao profesionalni vojnici. Na ovaj način bi mogli da reše problem zaposlenja, i to najmanje šest meseci,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.