Preuzmite sjajnu domaću igru Guess Them All

Izvor: Mondo, 22.Nov.2014, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preuzmite sjajnu domaću igru Guess Them All

Nišlije su napravile odličnu mozgalicu, koja čeka i vašu podršku i ocenu.

Igra se zove Guess Them All i u pitanju je puzzle/arcade naslov jednostavnog i zabavnog gejmpleja. Na jednoj polovini ekrana su sličice, a na drugoj njihove siluete i zadatak igrača je da utvrdi koja silueta odgovara kojoj sličici. Ne postoje nivoi, ali postoje "ostvarenja" čijim otkljčavanjem igrač dobija Ključićekoje koristi za kupovinu novih sličica. Zvuči jednostavno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i pravila jesu jednostavna, ali igra postaje veoma izazovna kako igrač odmiče u pogađanju.

Igračima na raspolaganju stoji više modova, tako da mogu da izaberu onaj koji im se najviše igra pa je tu, pored standardnog, mod Survival i čak Multiplayerza igru protiv "živog" protivnika.

Guess Them All je vrlo šarena i zabavna igra, solidne grafike, a drugačija je po još dve stvari. Prava je to što iza nje stoji niški Hypercube tim koji čine vrlo mladi i vidite i sami, vrlo talentovani programeri i dizajneri. Drugi je taj što je igra dostupna za sve tri mobilne platforme - Android, iOS i Windows Phone. Guess Them All je besplatna i čeka na vas, podržite je!

Uživajte u igranju, pogledajte slike u nastavku i javite utiske u komentarima ili na Facebooku!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.