Pretučeni otporaši plaćaju sudu 674.000 dinara

Izvor: Mondo, 25.Maj.2015, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretučeni "otporaši" plaćaju sudu 674.000 dinara

Bivšim “otporašima” iz Požarevca Nebojši Sokoloviću i Momčilu Veljkoviću stigle su izvršne presude za plaćanje sudskih troškova u ukupnom iznosu od 674.000 dinara.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Radi se o zastarelom postupku protiv Marka Miloševića i petorice njegovih saradnika zbog tuče ispred kafića “Pasaž” 2.000 godine.

Iako u slučaju zastarelosti troškove snosi država Sokolivić treba da plati 661.500 dinara, a Veljković >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 12.750 dinara jer je postupajući sudija Gordana Vidojković smatrala da su neka ročišta odložena zbog njihovog neopravdanog izostajanja, a uračunati su i troškovi pojedinih veštačenja.

”Prvo smo pretučeni u centru grada, zatim uhapšeni i držani u pritvoru, a potom je država odbila da goni napadače, pa smo to morali sami. Iako nismo odustajalo od borbe za pravdu, na kraju smo kažnjeni mi umesto Marka”, kažu za “Novosti” ogorčeni Sokolović I Veljković I najavili da će se obratiti sudu u Strazburu I institucijama Evropske unije.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Troškovi postupka protiv Marka Miloševića: "Otporaši" plaćaju čak 674.000 dinara

Izvor: Večernje novosti, 25.Maj.2015

BIVŠIM "otporašima" iz Požarevca Nebojši Sokoloviću i Momčilu Veljkoviću stigle su izvršne presude za plaćanje sudskih troškova u ukupnom iznosu od 674.000 dinara. Radi se o zastarelom postupku protiv Marka Miloševića i petorice njegovih saradnika zbog tuče ispred kafea "Pasaž" 2000 godine....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.