Prepravljeni budžet u petek pred poslanicima

Izvor: Mondo, 22.Okt.2014, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prepravljeni budžet u petek pred poslanicima

Ministar privrede Dušan Vujović izjavio je danas da će predlog rebalansa budžeta biti danas upućen u Skupštinu Srbije i da očekuje da će se taj predlog na dnevnom redu paralmenta naći u petak 25. oktobra.

Foto: Beta/Milan Obradović

Vujović je rekao da očekuje i da već u nedelju ili ponedeljak bude i rasprava o amandmanima na predloge tih zakona i da se rebalans i usvoji.

"Ovo radimo za budućnost Srbije, za konačni završetak reformi koje smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << počeli pre 20, 10 ili pet godina", rekao je Vujović na konferenciji za novinare, dodavši da su reforme osnova za trajni rast plata i penzija, radnih mesta, privredni rast i budućnost Srbije.

Vlada Srbije usvojila je na današnjoj sednici set predloga zakona čijom primenom će biti obezbeđena finansijska stabilnost ekonomskog sistema zemlle.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

USVOJEN REBALANS BUDŽETA Vujović: Ovo radimo za budućnost

Izvor: Blic, 22.Okt.2014

Ministar privrede Dušan Vujović izjavio je danas da će predlog rebalansa budžeta biti danas upućen u Skupštinu Srbije i da očekuje da će se taj predlog na dnevnom redu paralmenta naći u petak 25. oktobra...Vujović je rekao da očekuje i da već u nedelju ili ponedeljak bude i rasprava o amandmanima...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.