Preminuo dvogodišnjak u vrtiću na Zvezdari

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Feb.2016, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo dvogodišnjak u vrtiću na Zvezdari

Dvogodišnji dečak preminuo je danas u vrtiću na Zvezdari, nakon što je zaspao, javio je RTS.

Kako se navodi u saopštenju Univerzitetske klinike u Tiršovoj, dečak starosti dve godine M. M. dovezen je u tu ustanovu nešto posle 14 časova.

U saopštenju se kaže da je dečak na prijemu bio bez disajne i srčane radnje i da su nakon više od 45 minuta reanimacije na Odeljenju intenzivne nege lekari konstatovali smrt deteta.

Pre spavanja ništa nije ukazivalo >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da će se tako nešto dogoditi. U sobi su bile dve medicinske sestre a jedna je pokušala da ga reanimira. U isto vreme pozvali su Hitnu pomoć i policiju, prenosi RTS.

Hitna pomoć je odvezla dečaka u Tiršovu, gde su takođe pokušali da reanimiraju dete, ali nisu uspeli.

Gradski sekretar za obrazovanje i dečiju zaštitu Snežana Đurić je rekla da se čeka izveštaj lekara. Kako je istakla, Sekretarijat će uraditi sve što može da pomogne dečakovim roditeljima.

Napomenula je da, prema saznanjima Sekretarijata, dete nije imalo hroničnih oboljenja.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Dečak preminuo u vrtiću u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2016

Dvogodišnji dečak preminuo je u vrtiću na Zvezdari, nakon što je zaspao, prenela je Radiotelevizija Srbije (RTS)...Dečak M. M. je iz vrtića prebačen na Dečju kliniku u Tiršovoj, gde je konstatovana njegova smrt, navodi klinika u saopštenju i ističe da je dečak na prijemu bio bez disajne i...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.