Preminuo Glen Frej, gitarista slavnih  Eagles-a (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Jan.2016, 00:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo Glen Frej, gitarista slavnih Eagles-a (VIDEO)

Glen Frej, gitarista i jedan od osnivača kultnog benda 'The Eagles' preminuo je u 68. godini života, prenosi BBC.

On je premiuo u Njujorku od komplikacija nastalih zbog reumatoidnog artritisa, kolitisa i upale pluća.

"Riječi ne mogu da opišu našu tugu i bol, kao ni ljubav i poštovanje prema onome što nam je pružio", saopštila je njegova porodica i članovi benda.

"The Eagles" su bili jedan od najuspješnijih bendova 1970-ih, koji su objavili brojne hitove uključujući i najpoznatiji među njima- 'Hotel Kalifonija'.

(NN, bbc.com)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Umro osnivač Iglsa Glen Frej

Izvor: Beta, 19.Jan.2016

Glen Frej, jedan od osnivača i gitarista benda "Igls" (Eagles) umro je u 68. godini, saopštila je grupa na svom sajtu."Teška srca saopštavamo da je u ponedeljak u Njujorku umro naš drug, osnivač 'Iglsa', Glej Frej", navodi se u poruci.  Frej je umro od posledica reumatoidnog artritisa i zapaljenja...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.