Izvor: Nezavisne Novine, 28.Avg.2016, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekinuta uzbuna u Edinburgu, uhapšen muškarac

EDINBURG - Škotska policija potvrdila je da je uhapšen muškarac koji je izazvao pometnju i blokadu saobraćaja u Edinburgu.

Policija je ranije zatvorila područje Lonmarketa za pješake i saobraćaj zbog zabrinutosti oko jednog muškarca, koji je navodno viđen sa eksplozivom na prsima.

"Možemo da potvrdimo da je slučaj riješen mirno. Muškarac je uhapšen", saopštila je policija, prenosi "Raša tudej".

Jake policijske snage bile su raspoređene u naseljima >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Maund i Lonmarket, objavljeno je na društvenim mrežama.

Portparol škotske policije rekao da je policija u Edinburgu trenutno raspoređena u Lonmarketu nakon izvještaja o sumnjivoj muškoj osobi, javlja "Raša tudej".

"Područje oko Lonmarketa je trenutno zatvoreno za pješake i saobraćaj i pokušavamo da slučaj mirno riješimo", rekao je portparol ranije.

There's apparently a guy with a bomb strapped to his chest on Bank Street in Edinburgh right now. If anyone is near, get away! #Edinburgh

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.