Izvor: Nezavisne Novine, 28.Jul.2016, 08:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekinut koncert Dine Merlina: Srušio se krov bine, povrijeđen bubnjar

SANSKI MOST - Jako nevrijeme, olujni vjetar, kiša i udari groma prekinuli su dugo iščekivani koncert Dine Merlina na Gradskom stadionu u Sanskom Mostu u sklopu velike turneje "Hotel Nacional".

Nakon sat vremena i pet minuta performansa, Dino Merlin se publici obratio i saopštio da se koncert zbog iznenadnog olujnog nevremena i sigurnosti svih posjetilaca i izvođača na sceni, nažalost, mora prekinuti, piše Faktor.

Publika je zamoljena da napusti stadion, što je >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << i učinila, a organizator koncerta je, nakon pražnjenja stadiona,  saopštila da su svi posjetioci na sigurnom i nepovrijeđeni.

Nažalost, ovo je večeras nemoguće. Hvala vam lijepo. Ako Bog da, imati ćemo više sreće. Ovo je opasno po život. pic.twitter.com/6r5r0gjcYi

– Idemo kući. Nažalost, ovo je večeras nemoguće. Hvala vam lijepo. Ako Bog da, bit će prilike i imati ćemo više sreće. Ovo je opasno po život – rekao je Dino Merlin.

Petnaest minuta po prekidu koncerta, usljed ogromne količine padavina, krov bine je popustio prilikom čega je povrijeđen bubnjar Amar Češljar, koji se u tom trenutku nalazio na bini.

Radi se o ozljedi lijeve noge. Češljar je hospitalizovan i izvan životne je opasnosti.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.