Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Maj.2013, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsjednik FBiH daje iskaz pred Parlamentarnom komisijom

Predsjednik Federacije BiH Živko Budimir danas će dati iskaz pred Komisijom Predstavničkog doma Parlamenta FBiH. Ova komisija je formirana, nakon hapšenja Budimira, da bi ispitala da li je on dostojan vršenja predsjedničke funkcije. Na prethodnoj sjednici Komisija je, posredstvom advokata, dostavila Budimiru koji je u to vrijeme bio u pritvoru, pitanja čiji odgovori su trebalo da budu pisani iskaz Budimira. Nakon što je Budimir pušten iz pritvora, Komisija je za danas najavila njegovo ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Budimir počeo sa davanjem iskaza

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Maj.2013

SARAJEVO - Predsjednik Federacije BiH Živko Budimir počeo je davanje iskaza pred ad hok komisijom Predstavničkog doma federalnog Parlamenta, koja treba da utvrdi njegovu dostojnost za obavljanje predsjedničke funkcije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.