Predsednik Vučić JASNO poručio: Da preskočimo neki rat, bilo bi nas 16 miliona

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2017, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Vučić JASNO poručio: Da preskočimo neki rat, bilo bi nas 16 miliona

Ne želimo nikoga da napadamo

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbija želi mir i stabilnost, da ne želimo nikoga da napadnemo ali da kako bi imali taj mir moramo da imamo čvrstu i snažnu vojsku.

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Vučić je gostujući na RTS rekao da moramo da budemo spremni ukoliko budemo napadnutiali i poručio da mi mogli da "nešto preskočimo" i procenio da bi Srba bilo 16 miliona da nisu izginuli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u svim ratovima od 1912. godine, gde smo uglavnom bili žrtve i uglavnom napadani.

- Da bi imali mir moramo da imamo čvrstu vojsku kada" rekao je Vucić i naveo da zna kada migove dolaze ali i podvukao da kada imate takvu vojnu avijaciju, protiov vazdušnu odbranu, tenkove, Miloše, Lazare...najbolje opremeljeni vojnici, sposobni da izdrže svaki udar...Onda ste moćni i snažni.

Kako je rekao, treba nam jaka, snažna vojska, ne da bi nekoga napadali, nego da i najsnažniji znaju "na koga bi udarili...".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.