Prebili policajce na seoskoj slavi u Karlovčiću

Izvor: Mondo, 09.Avg.2014, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prebili policajce na seoskoj slavi u Karlovčiću

Petorica mlađih muškaraca fizički su napala i povredila dva policajca dok su obavljala službenu dužnost na seoskoj slavi u vojvođanskom selu Karlovčić. Jedan policajac teško povređen, spasio ga kolega pucajući u vazduh.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Teško je povređen policajac Slobodan Arsenov (24) koga je jedan od napadača ubo razbijenom flašom u ruku, dok je lakše povrede zadobio njegov kolega Marko Nikolić (25).

Sva petorica osumnjičenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << imaju između 18 i 21 godinu i uhapšeni su, prenosi "Blic".

Policijski službenici u Pećincima, koji su bili u patroli, pokušali su da spreče koškanje osumnjičenih sa nekoliko meštana, ali umesto da prekinu sukob, izgrednici su napali policajace.

Jedan od njih je razbijenom flašom, uz psovke i pretnje smrću, ubo Arsenova u levu podlakticu, dok je Nikolić zadobio razderotine.

Nikolić je, kada je primetio da Arsenov obilno krvari, ispalio nekoliko hitaca iz službenog pišolja u vazduh i napadači su tek tada pustili Arsenova.

Arsenov je operisan u zemunskoj bolnici, a osumnjičenima je sudija za prethodni postupak, odredio pritvor do 30 dana.

Nezavisni sindikat policije osudio je napad na dvojicu policajaca, te podsetio da je napad na policiju, napad na državu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napali policajce na seoskoj slavi

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Avg.2014

PEĆINCI - Petorica mlađih muškaraca fizički su napala i povrijedila dva policajca dok su obavljala službenu dužnost na seoskoj slavi u vojvođanskom selu Karlovčić...Teško je povrijeđen policajac Slobodan Arsenov /24/ koga je jedan od napadača ubo razbijenom flašom u ruku, dok je lakše povrede...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Prebili policajce na seoskoj slavi

Izvor: Vesti-online.com, 09.Avg.2014

Petorica mlađih muškaraca fizički su napala i povredila dva policajca dok su obavljala službenu dužnost na seoskoj slavi u vojvođanskom selu Karlovčić. Jedan policajac teško povređen, spasio ga kolega pucajući u vazduh...Teško je povređen policajac Slobodan Arsenov (24) koga je jedan od...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.