Pozorište „Duško Radović“ počinje sa radom u decembru

Izvor: Danas, 28.Nov.2014, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pozorište „Duško Radović“ počinje sa radom u decembru

Agencija za investicije i stanovanje i Sekretarijat za kulturu uspeli su da dobiju protivpožarnu saglasnost MUP-a za projekat obnove Pozorišta „Duško Radović”, te ocenjujem da će ta ustanova početi sa radom do kraja sledeće nedelje, izjavio je juče gradski menadžer, Goran Vesić.

On je istakao da je time rešen problem zbog kojeg ta kulturna ustanova nije mogla da počne sa radom prošle godine.

- Posle dobijanja saglasnosti, Grad će po ubrzanoj proceduri >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << izdati sve dozvole i ocenjujem da će do kraja sledeće nedelje pozorište dobiti upotrebnu dozvolu, što znači da može da počne sa radom. Zahvaljujem MUP-u Srbije odnosno Predragu Mariću, koji vodi sektor za vanredne situacije, i svim njegovim ljudima na razumevanju i naporima da se reši problem zbog koga pozorište nismo mogli da pustimo u funkciju. Sada je najvažnije da će deca već od decembra moći da gledaju predstave u najlepšem dečjem pozorištu u gradu – istakao je Goran Vesić.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.