Poziv za lidere budućnosti

Izvor: Šumadija Press, 27.Maj.2015, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poziv za lidere budućnosti

Međunarodna asocijacija studenata ekonomskih i trgovinskih nauka (AIESEC) u programu „Lideri budućnosti“ upisuje nove članove, sa porukom „prilike se ne čekaju, već stvaraju’’.

AIESEC u Srbiji već 60 godina stvara mlade lidere. Kroz aktivno uključivanje studenata u rešavanje društvenih problema, organizovanje programa stručnih i volonterskih praksi, kao i različitih projekata i konferencija, studenti imaju prilike da steknu iskustvo u dinamičnom timskom okruženju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Šumadija Press << Internacionalni duh organizacije i komunikacija sa ljudima iz različitih oblasti pružaju intenzivno iskustvo članovima, a cilj je da studenti nakon diplomiranja budu spremniji da se suoče sa izazovima realnog poslovnog okruženja i da sami učestvuju u kreiranju svojih prilika.

Studenti imaju mogućnost da kroz timski rad upoznaju mlade ljude iz inostranstva, nauče da rade sa različitim tipovima ličnosti i usavrše veštine poslovne komunikacije, ali i steknu praktično iskustvo u oblastima kao što su ljudski resursi, marketing, finansije ili prodaja. Nakon toga, članovi mogu da napreduju i steknu priliku da vode tim.

Zainteresovani za učešće u ovom programu , koji žele da postanu deo najveće studentske organizacije na svetu, potrebno je da pošalju prijavu do 1. juna. Prijavu mogu da popune na linku, a više informacija o studentskoj organizaciji AIESEC dobiju na zvaničnom sajtu.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

Nastavak na Šumadija Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šumadija Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šumadija Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.