Povređeni radnik iz Lučana preminuo na VMA

Izvor: Šumadija Press, 08.Okt.2015, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređeni radnik iz Lučana preminuo na VMA

Jedan od najteže povređenih radnika u požaru u lučanskoj fabrici D. Ć. preminuo je na VMA Beogradu, javlja RTS.

Četiri radnika namenske fabrike ”Milan Blagojević” iz Lučana zadobila su opekotine u požaru koji se dogodio u objektu za proizvodnju baruta, 30. septembra. Požar je izbio u objektu za proizvodnju baruta, na mašini za gnjetanje baruta, a povređeni su sa opekotinama prevezeni u čačansku bolnicu.

Zbog teških povreda tri životno ugrožena pacijenta >> Pročitaj celu vest na sajtu Šumadija Press << odmah su prevezena na lečenje u Beograd, na VMA.

Namenska u Lučanima ima sopstvenu službu protivpožarne zaštite koja je lokalizovala požar, a u fabrici je sproveden inspekcijski nadzor i istraga koja treba da utvrdi sve relevantne činjenice u vezi sa požarom i povredom radnika.

Nastavak na Šumadija Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šumadija Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šumadija Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.