Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Sep.2015, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvđeno da su pronađeni ostaci malezijskog aviona MH370

Francuski tužilac kazao jeda sa sigurnošću može potvrditi da pronadjeni dio aviona nestalog malezijskog aviona na letu MH370.

“ Ostatak krila pronadjen 29.jula na francuskom otoku Reunion u Indijskom oceanu pripadao je malezijskom avionu” potvrdjena je prošlomjesečna izjava malezijskog premijera.

Malezijski avion je nestao poslije poljetanja iz Kuala Lumpura na putu za Peking 8. marta 2014. godine, a u njemu je bilo 239 ljudi.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Francuska potvrdila: Dio pronađenog krila pripada malezijskom avionu

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Sep.2015

PARIZ - Francuska je danas potvrdila da dio avionskog krila pronađen nedavno na ostrvu Reunion u Indijskom okeanu pripada nestalom avionu kompanije Malezija Erlajnz na letu MH370...To je danas potvrdilo francusko tužilaštvo, mjesec dana nakon početka analiza, javio je AP..."Danas je moguće sa sigurnošću...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.