Ponovo radi javna rasveta

Izvor: Studio B, 27.Feb.2012, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo radi javna rasveta

Zbog okončanja vanredne situacije, javna rasveta od danas radi uobičajeno, dok će dekorativno osvetljenje ponovo biti upaljeno od večeras.

Uključenja i isključenja javnog osvetljenja obavljaće se u terminima kao pre uvođenja vanredne situacije.

Uprava za energetiku grada Beograda, tokom vanredne situacije, u skladu sa zaključkom Vlade Republike Srbije, isključivala je dekorativno osvetljenje svih mostova, zgrada i objekata koji se snabdevaju električnom energijom >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << sa mreže javnog osvetljenja na području užeg centra grada i Novog Beograda.

Uključivanje javne rasvete bilo je pomereno sa 16.45 na 17.30 časova, a isključenje sa 6.30 na 4.30 časova.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ponovo radi javna rasveta, dekorativno osvetljenje od večeras

Izvor: Blic, 27.Feb.2012

Od jutros javna rasveta radi uobičajeno, dok će dekorativno osvetljenje ponovo biti upaljeno od večeras, izjavio je direktor Uprave za energetiku Marko Stojanović...On je dodao da Beogradske elektrane raspolažu dovoljnim količinama energenata, tako da grejanje u Beogradu neće biti ugroženo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.