Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Maj.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policijska akademija raspisala upisni konkurs

BEOGRAD - Kriminalističko-policijska akademija objavila je danas konkurs za upis studenata u prvu godinu osnovnih studija za školsku 2008/09. godinu.

Kako je objavljeno u konkursu, za četvorogodišnje studije biće primljeno 70 studenata koji se finansiraju iz budžeta od kojih 15 devojaka i 80 studenata koji će se sami finansirati.

Na osnovne strukovne studije u trogodišnjem trajanju biće upisano 50 studenata (15 devojaka) na budžetu i 100 samofinansirajućih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << studenata.

Pravo učešća na konkursu imaju državljani Srbije (nije dozvoljeno dvojno državljanstvo) koji imaju završenu srednju školu četvorogodišnjeg trajanja.

Kandidati ne mogu biti stariji od 22 godine, ali to ograničenje ne važi za pripadnike MUP-a Srbije. Takođe su precizno propisani težina i visina kandidata.

Prijave se podnose lično, 15 dana od objavljivanja konkursa, u akademiji (Cara Dušana 196, Zemun).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Tehnička vlada o brucošima

Izvor: B92, 15.Maj.2008, 09:37

Beograd, Bor -- Četiri dana posle izbora, DSS-NS, SRS i koalicija okupljena oko SPS-a saopštili su javnosti da su blizu dogovora o preuzimanju vlasti od demokrata u Beogradu...Na zajedničkoj konferenciji novinarima je rečeno da su tri strane postigle dogovor o principima na kojima će funkcionisati...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.