Policija traga za belim stojadinom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Dec.2013, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija traga za belim stojadinom

Novosadska policija traga za putničkim motornim vozilom marke Zastava 101, bele boje, sa oštećenjima sa desne strane vozila za koje se sumnja da je vozač ovog automobila učestvovao u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče na raskrsnici ulica Partizanska i Đorđa Zličića, a u kojoj je teške telesne povrede zadobio S.Š. (1933) iz Novog Sada.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija traga za belom "zastavom 101"

Izvor: Radio 021, 25.Dec.2013

Novosadska policija traga za automobilom "zastava 101", bele boje, sa oštećenjima sa desne strane vozila, radi identifikacije počinioca krivičnog dela.

Nastavak na Radio 021...

Udario čoveka i pobegao, traga se za Zastavom 101

Izvor: Blic, 26.Dec.2013, 11:36

Novosadska policija saopštila je danas da traga za vozilom Zastava 101, bele boje, sa oštećenjima sa desne strane, radi identifikacije, jer su tim vozilom i utorak u Novom Sadu, na raskrsnici ulica Partizanska i Đorđa Zličića, nanete teške telesne povrede S.Š. iz Novog Sada...U saopštenju se...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.