Policija potvrdila: Žena u seatu usmrtila pešaka

Izvor: Mondo, 18.Dec.2014, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija potvrdila: Žena u "seatu" usmrtila pešaka

Policija je rasvetlila saobraćajnu nesreću koja se dogodila sinoć u ataru sela Kusadak kod Smederevske Palanke u kojoj je poginuo pešak, a vozač pobegao sa mesta nesreće.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Od posledica udara pešak je preminuo na licu mesta.

Intenzivnim operativnim radom, u toku večeri je utvrđeno da je pešaka udario automobil "seat kordoba" beogradskih registarskih oznaka, kojim je upravljala Lj. G. (45) iz Rabrovca, opština Mladenovac.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Nedaleko od mesta nesreća na putu se nalazila reigstarska tablica koja je najverovatnije spala sa

Osumnjičena žena je uhapšena i predata zameniku Osnovnog javnog tužioca u Velikoj Plani, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi, navedeno je u saopštenju.

U cilju identifikovanja vozila i vozača angažovani su bili svi raspoloživi policijski službenici i oprema.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.