Policija objavila snimak osumnjičenog za paljenje hrvatskih automobila

Izvor: Blic, 27.Jan.2012, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija objavila snimak osumnjičenog za paljenje hrvatskih automobila

Novosadska policija objavila je snimak osumnjičenog za paljenje automobila sa hrvatskim tablicama u hotelima "Sajam" i "Vigor" u Novom Sadu. Snimak je načinjen sigurnosnim kamerama iz obližnjeg objekta. Policija je pozvala građane koji prepoznaju osunjičenog da se jave na telefon 064/ 892 40 55.

Dva automobila riječkih i ogulinskih registracija zapaljena su tokom nereda u Novom Sadu, nakon utakmice Hrvatska-Mađarska 25. januara.

Napadači su preskočili zaštitnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ograde od žice visoku nekoliko metara, polili automobile benzinom i zapalili ih što je snimila i kamera hotela.

Hrvatski mediji su javili da jedan od automobila, "reno laguna" riječkih registracija pripada poznatom riječkom rukometnom funkcioneru Vladi Lipoviću. Drugi automobil je ogulinskih registracija, a vlasnik je bivši rukometaš Miro Kojčin.

VIDEO > Osumnjičeni za paljenje hrvatskih automobila:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Objavljen snimak osumnjičenog za paljenje automobila navijača (VIDEO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Jan.2012

Novosadska policija objavila je danas snimak muškarca osumnjičenog da je palio automobile sa hrvatskim tablicama u Novom Sadu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

VIDEO: Osumnjičen za paljenje hrvatskih automobila

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jan.2012

Novosadska policija objavila je snimak osumnjičenog za paljenje automobila sa hrvatskim tablicama u hotelima "Sajam" i "Vigor" u Novom Sadu. Snimak je načinjen sigurnosnim kamerama iz obližnjeg objekta. Policija je pozvala građane koji prepoznaju osunjičenog da se jave na telefon 064/ 892 40 55...Dva...

Nastavak na Vesti-online.com...

Objavljen video snimak osumnjičenog

Izvor: NaDlanu.com, 27.Jan.2012

NOVI SAD, 27. januara 2012. (Beta) - Srpska policija objavila je u petak fotografije i video snimak mladića koga sumnjiči za paljenje vozila hrvatskih registarskih oznaka u Novom Sadu... NOVI SAD, 27. januara 2012. (Beta) - Srpska policija objavila je u petak fotografije i video snimak mladića koga...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.