Pokušana otmica devojčice iz Babinog Mosta

Izvor: Akter, 03.Maj.2015, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušana otmica devojčice iz Babinog Mosta

Nepoznate osobe pokušale su da otmu devetogodšnju M. M. srpske nacionalnosti, iz sela Babin Most u opštini Obilić, a slučaj je prijavljen policiji

On je za današnje Večernje novosti rekao da se incident dogodio u četvrtak 30. aprila ujutru na raskrsnici u tom selu, kada je devojčica krenula u osnovnu školu "Milan Rakić".

Kako je naveo Denić, devojčicu je na putu od kuće do škole presreo crni džip bez registarskih tablica, a dva mladića su pokušali da >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << je uvuku u vozilo.

"Međutim, otmicu je, prema dosadašnjim saznanjima, osujetio stariji Albanac koji je čuvši vrisku počeo da viče na otmičare. Posle reakcije ovog slučajnog prolaznika, napadači su pobegli", istakao je Denić.

Slučaj je prijavljen kosovskoj policiji i Kforu.

Meštani Babinog Mosta, srpskog sela koje se nalazi u opštini Obilić, kraj magistalnog puta Priština - Kosovska Mitrovica, navode da su nekoliko dana pre pokušaja otmice, nepoznate osobe slikale osnovnu školu koju pohađa više od stotinu đaka.

Prema pisanju lista, Babin most juče su nadletali helikopteri Kfora.

U Babinom Mostu živi oko 800 Srba i oko 200 Albanaca.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.