Pokret socijalista: DS da objasni pljačkašku privatizaciju

Izvor: RTS, 26.Apr.2015, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokret socijalista: DS da objasni pljačkašku privatizaciju

Pokrajinski odbor Pokreta socijalista u Vojvodini pozvao je Demokratsku stranku i njenog predsednika Bojana Pajtića da umesto jalovih napada na Vladu Srbije, građanima objasne kako je tokom njihove vladavine sprovođena kriminalna, pljačkaška privatizacija sa katastrofalnim posledicama po privredu i celo društvo.
Pokrajinski odbor Pokreta socijalista u Vojvodini zatražio je od DS-a i Pajtića da objasne >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kako su privatizaciju sveli na "rasturanje imovine i grabež za građevinskim zemljištem od strane polupismenih biznismena iza kojih je stajala DS i njeni koalicioni partneri", prenosi Tanjug.
"Pozivamo Bojana Pajtića da građanima Srbije i Vojvodine odgovori kako je po njegovom nalogu opljačkana Razvojna banka Vojvodine, pokrajinski fondovi i pokrajinski budžet", navedeno je u saopštenju Pokrajinskog odbora Pokreta socijalista u Vojvodini.
Pozivaju Bojana Pajtića i da građanima Srbije i Vojvodine objasni kako su se on i uzak krug ljudi oko njega obogatili, dok su građani dovedeni na ivicu siromaštva.
"Pozivamo Bojana Pajtića i DS da kada po nalogu Miroslava Miškovića napadaju republičku vladu, to ne čine u ime građana Srbije o kojima nisu vodili računa ni kada su trebali, već u ime krupnog kapitala i tajkuna čije interese zastupaju već petnaest godina", ističu u Pokretu socijalista.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pokret socijalista: DS da objasni pljačkašku privatizaciju

Izvor: Blic, 26.Apr.2015

Pokrajinski odbor Pokreta socijalista u Vojvodini pozvao je danas Demokratsku stranku i njenog predsednika Bojana Pajtića da umesto jalovih napada na Vladu Srbije, građanima objasne kako je tokom njihove vladavine sprovođena kriminalna, pljačkaška privatizacija sa katastrofalnim posledicama po privredu...

Nastavak na Blic...

Pokret socijalista: DS po nalogu Miškovića napada Vladu Srbije!

Izvor: Kurir, 26.Apr.2015

Pozivamo Bojana Pajtića i DS da kada po nalogu Miroslava Miškovića napadaju republičku vladu, to ne čine u ime građana Srbije o kojima nisu vodili računa ni kada su trebali, već u ime krupnog kapitala i tajkuna čije interese zastupaju već petnaest godina, ističu u Pokretu socijalista..BEOGRAD...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.