Pogledajte: Ruski vojnici u stroju pevaju Lejdi Gagu

Izvor: Blic, 23.Sep.2012, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte: Ruski vojnici u stroju pevaju Lejdi Gagu

Vojnici jedne čete u ruskoj vojsci su kao muzičku podlogu svog strojevog koraka izabrali da pevaju pesmu Lejdi Gage "Bad Romance". I ne zvuče lošije od originala.

Inače, i u američkoj vojsci postoji tradicija pevanja tokom strojevog koraka ili obuke u stroju. Vojnicima se ostavlja velika samostalnost prilikom izbora tekstova, u kojima se čak može kukati na vojni život ili vređati konkurentska jedinica.

VIDEO > Pesma Lejdi Gage kao koračnica ruskih vojnika:
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LOŠA ROMANSA: Ruski vojnici u stroju pevaju Ledi Gagu (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Sep.2012

Kao muzičku podlogu svog strojevog koraka vojnici jedne čete izabrali su pesmu "Bad romance" i ne zvuče lošije od originala

Nastavak na Telegraf.rs...

"Bad romance" - koračnica ruskih vojnika

Izvor: Mondo, 23.Sep.2012

Da u vojsci ne mora baš sve da bude "pod konac" pokazala je jedna četa ruskih vojnika koji su za svoju koračnicu uzeli hit Lady Gage...Zašto su ruski vojnici odabrali jedan od najvećih hotova kontraverzne američke zvezde nije poznato, ali da su ga pošteno uvežbali dokazali su u videu...I dok...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.