Pogledajte: Junaci Mamurluka luđi nego ikada

Izvor: Blic, 08.Mar.2013, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte: Junaci "Mamurluka" luđi nego ikada

Trejler trećeg nastavka popularne komedije "Mamurluk" koji se nedavno pojavio na internetu, obećava mnogo smeha i zabave. Još jedna avantura glavnih junaka u Las Vegasu preti da postane pravi bioskopski hit. Zek Galifianakis uskoro stiže u bioskope

Bredli Kuper, Zek Galifianakis, Ed Helms, Ken Jeong i Džastin Barta, koji igraju glavne uloge, vratili su se još luđi i spremniji da oduševe publiku.

Pored njih, u filmu se pojavljuju i glumce Heter Grejem i Melisa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Mekarti, a radnja se ponovo dešava u Las Vegasu.

Bredli Kuper nastavlja da zasmejava publiku

Očekuje se da treći nastavak sledi trend dobrih zarada prvog i drugog dela, koji su ostvarili prihod od 468, odnosno 580 miliona dolara.

Pogledajte> stiže treći deo "Mamurluka:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Epsko finale Mamurluk trilogije!

Izvor: ItRešenja.com, 09.Mar.2013, 00:45

“Mamurluk” franšiza nasmejala je milione ali sve se završava 30. maja! Kada “čopor“ krene na put, sve opklade padaju u vodu… Fil (Bredli Kuper), Stu (Ed Helms), Alen (Zak Galifianakis) i Dag (Džastin Bartha) ponovo su ekipa. Ovaj put nema …The post Epsko finale Mamurluk trilogije! appeared...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.