Podrška inkluzivnom društvu

Izvor: Studio B, 10.Feb.2016, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podrška inkluzivnom društvu

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin i šef Delegacije Evropske unije Majkl Devenport dodelili su sertifikate obitnicima grantova kroz projekat "Evropska podrška inkluzivnom društvu.

Grantove, je dobilo 28 korisnika u iznosu od 4,3 miliona evra. 

Cilj je podrška socijalnoj inkluziji najugroženijih grupa, uključujući Rome, širenjem obima i kvaliteta socijalnih usluga u lokalnoj zajednici, osmišljenih kao odgovor na njihove konkretne potrebe.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vulin: Trenutno nisu potrebni dodatni kapaciteti za migrante

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Feb.2016

Srbija ima svoje smeštajne kapacitete za migrante i ukoliko je u tranzitnom smislu potrebno naša zemlja će obezbediti više prostora, ali to nisu trajni prihvatni kapaciteti, izjavio je danas ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin...On je novinarima u Kraljevu...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Vulin: Kraljevo je bilo zanemareno

Izvor: Beta Video, 10.Feb.2016

KRALJEVO - Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin rekao je da je Kraljevo veliki i važan grad, kojem će pomoć EU mnogo značiti.``Dugo godina je Kraljevo bilo zanemareno i sećali smo ga se samo kada dodje neka nesreća, zemljotres ili kakva poplava, iako je...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.