Podgorički aerodrom ponovo otvoren nakon incidenta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Avg.2011, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podgorički aerodrom ponovo otvoren nakon incidenta

PODGORICA -

Podgorički aerodrom Golubovci ponovo je jutros otvoren za saobraćaj, nakon što je od sinoć bio zatvoren zbog incidenta prilikom sletanja na pistu protivpožarnog aviona.

Iz podgoričke vazdušne luke Tanjugu je rečeno da je aerodrom od šest sati ponovo u funkciji i da se nastavlja sa redovnim saobraćajem.

Kasno sinoć na aerodromu je došlo do udesa aviona za gašenje požara crnogorskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Ministarstva unutrašnjih poslova, jer se prilikom sletanja nije aktivirao mehanizam za izbacivanje točkova, zbog čega je došlo do manjeg oštećenja na stajnom trapu letilice.

Zbog nezgode na poletno-sletnoj stazi, otkazano je nekoliko večernjih letova.

U incidentu pilot nije povređen, a avion će za nekoliko dana ponovo biti spreman da leti.

Crnogorska avio helikopterska jedinica ima četiri aviona za gašenje požara, koji su poslednjih dana bili u punom pogonu zbog brojnih požara u zemlji i regionu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Podgorica: Zatvoren aerodrom zbog nezgode aviona za gašenja požara

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Avg.2011

PODGORICA - Avion za gašenje požara crnogorskog MUP-a "er traktor fajerbos" oštećen je u nezgodi koja dogodila na aerodromu Golubovci kod Podgorice.

Nastavak na Nezavisne Novine...

AERODROM U PODGORICI PONOVO RADI

Izvor: Kurir, 23.Avg.2011

PODGORICA - Podgorički aerodrom Golubovci ponovo je jutros otvoren za saobraćaj, nakon što je od sinoć bio zatvoren zbog incidenta prilikom sletanja na pistu protivpožarnog aviona...Iz podgoričke vazdušne luke rečeno je da je aerodrom od šest sati ponovo u funkciji i da se nastavlja sa redovnim...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.