Podgorički aerodrom bio nakratko zatvoren

Izvor: RTS, 21.Jul.2010, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podgorički aerodrom bio nakratko zatvoren

Zbog havarije teretnog aviona "Iljušin", aerodrom u Podgorici bio je zatvoren oko dva sata. Oštećenje nije ugrozilo bezbednost saobraćaja.

Podgorički aerodrom bio je zatvoren za saobraaćaj, u periodu od 10.30 do 12.30, zbog havarije teretnog aviona "Iljušin", prilikom poletanja sa aerodroma u Golubovcima.

Prilikom poletanja, video se dim iz motora, a kako su preneli podgorički mediji, aerodrom je bio zatvoren, dok sa piste nisu uklonenji havarisani delovi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Oštećenje nije bilo veliko i nije ugrozilo bezbednost saobraćaja, a nadležne aerodromske ekipe brzo su reagovale, u skladu sa procedurom predviđenom za takve situacije, prenosi internet portal Analitika.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Iljušin" počišćen sa "Golubovaca"

Izvor: Mondo, 21.Jul.2010

Podgorički aerodrom je danas na kratko bio zatvoren zbog havarije teretnog aviona "Iljušin" prilikom poletanja.

Nastavak na Mondo...

Ponovo otvoren aerodrom u Golubovcima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jul.2010

PODGORICA -..Podgorički aerodrom ponovo je otvoren nakon kraćeg zatvaranja zbog havarije koja se dogodila na avionu "Iljušin" tipa IL 76, rekao je Tanjugu direktor aerodroma Golubovci Milovan Đuričković...Prema njegovim rečima, prilikom poletanja tog aviona došlo je do osipanja određenih materijala...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

ZATVOREN AERODROM U PODGORICI ZBOG HAVARIJE AVIONA

Izvor: Kurir, 22.Jul.2010, 09:52

PODGORICA - Podgorički aerodrom je zatvoren za saobraćaj zbog havarije teretnog aviona „iljušin“ prilikom poletanja sa tog aerodroma u Golubovcima, javlja Tanjug. Prilikom poletanja primećen je dim iz motora, a kako su preneli podgorički mediji, aerodrom će biti zatvoren dok se sa piste ne...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.